Digestive keksejä pak.

Maustamatonta tuorejuustoa 200g

Mango sosetta (piltti) 3kpl

Vaahtoutuva vanilijakastike 2dl

Margariinia noin 160-200g

Sokeria 1/2 dl

Limen mehu

Vaniliinisokeria 1tl

Mango-appelsiinimehua yht 3 1/2 dl

Liivatetta yht 8kpl

 

1. Hienonna keksit monitoimikoneessa ja lisää sulatettu rasva. Painele kakkuvuoan pohjalle (leivinpaperin päälle) murukeksi-voi seos. Laita hetkeksi jääkaappiin kovettumaan.

2. Laita 5kpl liivatelehtiä kylmään veteen. Vaahdota vaniljakastike. Lisää vaahtoon mangososeet, tuorejuusto, sokerit, lime.

3. Kuumenna 1/2dl mango-appelsiinimehua ja sulata siihen vedestä puristetut liivatelehdet. Lisää hieman jäähtyneenä juustoseokseen. Laita Hyytymään jääkaappiin pariksi tunniksi.

4. Tee päällys. Kuumenna 3dl mango-appelsiinimehua ja laita 3kpl liivatelehtiä kylmään veteen. Sulata sitten mehuun pehmenneet liivatelehdet ja kaada kakun päälle ja anna hyytyä vielä jääkaapissa pari tuntia tai yön yli.